Qalaqay-Qırımtatar Mutfağı

Resmiy açılışınıñ Kiçik ay'da (Şubat) yapılması planlaştırılğan “Qalaqay-Qırımtatar Mutfağı” deneme olaraq çalışmağa başladı.

Mutfağımız İlk qış ayı'nda (Aralıq) yapılğan “Qırımtatar Medeniyet Künleri” devamında yemek sevdaları ile tanışqan edi. Şimdilik qaşık börek (qaşıqaş), tabaq börek (tataraş), ögüz börek (üyken börek), cantıq  (peşloqum-tavaloqum), qavurma börek ve çiberek servisine başlağan “Qalaqay”da tanıtım servisi yapılğan mahsullarnı sımarış ve kilo ile almaq da mümkün. Ayırıca kilo ile laqşa ve salma satışı da başlaycaqtır.

Qalaqay 8

Mutfağımıznıñ resmiy açılışı Kiçik ay'da (Şubat) yapılacaq. Qırımtatar Mutfağınıñ çok bilingen lezzetlerinen beraber unutulmağa vaşlağan özgün aşlarımıznı da lezzet sevdalarını tanıştırmağa maqsadı olağan “Qalaqay-Qırımtatar Mutfağı” Mürsel Uluç Mah. 931. Cd. No:9, 06450 Çankaya/Ankara adresindeki Umumiy Merkez binamız Dr.Ahmed İhsan Qırımlı Sotsial Tesisi’nde bütün dostlarımıznı bekley.