• Eşittiñizmi?

“QUZEY IŞIQLARI – Qırımdan Türk Dünyasına Yayılğan Qadın Aydınlanması” Konferans ve İmza Kününe Davet

Qurucısı Qırım Dernegi olğan Qırım Vaqfı, ayda bir sefer yapqanı “Tarih ve Kültür Konferansları” çerçivesinde 2024 senesi Saban ayının 2. künü Serra Meneqaynen ötkerilecek “QUZEY IŞIQLARI – Qırımdan Türk Dünyasına Yayılğan Qadın Aydınlanması” adlı konferansğa ve imza kününe bütün dostlarını davet ete.

Aralarında “Aluştadan Esken Yeller” ve “Şefiqa” adlı romanlarıda olğan 11 kitapnıñ yazıcısı Serra Menekay em romanlarındaki qaramanlarnı, em de çalışma qonuları arasında bulunğan yolbaşçı qadınlarımıznı bilinmegen ve muim taraflarınen añlatacaq.

Dernegimiz Umumiy Merkezinen Qırım Vaqfınıñ yer alğanı Dr. Ahmed İhsan Qırımlı Sotsial Tesisindeki “Bekir Sıdqiy Çobanzade Kütüphanesi”nde yapılacaq konferansımız halqqa açıq olacaq. Konferans devamında mevzunen bağlı meraq etilgen sualler Serra Meneqay yaqından cevaplandırılacaq.

serra menekay konferenas kare afis

Konferansnıñ artından Serra Meneqay kitaplarını oquyıcılarına imzalaycaq.

• Tarih: 2 Mart 2024 Cumartesi
  • Saat: 14.00