• Eşittiñizmi?

"Cıyın Ansambli”
Çubuq Turşu ve Medeniyet Festivalinde İştirak Etti

Ankaranıñ Çubuq ilçesinde Halqara Çubuq Turşu ve Medeniyet Festivali bu yıl 15-inci kere teşkil etildi.

WhatsApp Image 2022 09 11 at 21.46.53 1

Pandemiya sebebinden eki yıl ara berilgen festival Çubuq Belediyesi tarafından 8-11 Eylül 2022 tarihleri arasında kerçekleştirildi.

WhatsApp Image 2022 09 11 at 21.46.54 1

Ankaranıñ Çubuq ilçesinde Çubuqabad Parkı ve Festival alanında Eylül 8-nde 17.00-18.00 saatları arasında keçirilgen festival yürüş ile başlandı ve Mehteran Bölüginiñ taqdimi ile devam etti. Çubuq Turşu ve Medeniyet Festivalinde her kün yapılğan çeşit türlü faaliyetlerden ğayrı Çubuq bölgesinin lezetleri de tanıtıldı.

WhatsApp Image 2022 09 11 at 21.46.52

Ankara Klubu Seğmenleri kösterişi, Otağ Muzıka ve Oyun Toplulığı (QAZAQSTAN, TÜRKMENİSTAN, QIRĞIZSTAN), Qaradeniz Halq Oyunları Taqımı, Gaziantep Halq Oyunları Taqımınıñ kösterişlerine de sahna olğan festivalge qatılğan Dernegimizniñ “Cıyın" Ansambli ise QIRIMnı temsil etti. Hocaları Evelina Kemileva rehberliginde Qırımnıñ seçmeli halq oyunlarından örnekler numayış etken “Cıyın Ansambli"ne festivalge kelgen vatandaşlarnıñ merağı büyük edi. Soñ derecede başarılı bir çıqış yapqan taqımımız bir kere daha programmanıñ diqqat noqtası oldı.

WhatsApp Image 2022 09 13 at 12.07.13

Dört kün boyunca devam etken festivalde kontsertler ve halq oyunları kösterişlerinden ğayrı gastronomi şovları, interaktiv faaliyetler ile balalar içün faaliyetler de yer aldı.