Bibliografiya Saifemiz Haqqında!

Saytımıznıñ “Bibliografiya” saifesinde Qırım ve Qırımtatarlarnen alâqalı yayınlanğan kitap, dergi, dissertatsiya kibi eserlerni tanıtacaqmız. Böyle eserlerni tanıtmağa ilk Özgür Qarahan başladı. “Emel” dergisinde “qaynaqça” başlığınen Özgür Qarahan hazırlağan tanıtımlarnı http://kaynakca.vatankirim.net/ adresinde oqumağa mümkün. Qırım Dernegi Genel Merkezi internet saytında da aynı tanıtımlar “Qırım qaynaqçası” başlığınen yayınlanmaqta. Biz de ‘’“Tuvğan Til” saytı olıp, aynı tanıtımlardan faydalanıp, bütün dünyada yañı çıqqanlarnı da bularğa qoşıp, qırımtatarca olaraq tanıtacaqmız. Bu tanıtımlar Emelci arqadaşımız Tuncer Qalqay tarafından hazırlanacaq ve saytımızda “Bibliografiya” saifesinde yayınlanacaqtır.

Özbekistanda sürgünlikte yayınlanğan eserlerni, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Litvanya ve dünyanıñ her yerinde çıqqan kitaplarnı, akademik işlerni sizlerge tanıtmaq ğayretinde olacaqmız.

Qırımdan ve başqa yerlerden bizim bu işlerimizge qol tutacaq arqadaşlarımızğa şimdiden sağ oluñız aytıp, “Tuvğan Til” saytı “Bibliografiya” saifesinde çalışacaq herkeske muvafakiyetler tileymiz.

Oya Deniz Çonğar